Henning K. Andersen

42 76 99 16 - kontakt@henningka.dk

Om mig


Det er ikke løgn, når jeg siger, at jeg som 6/7-årig forsøgte at skrive nyhedstelegrammer baseret på Svend Gehrs' medrivende tv-kommentarer fra obskure fodboldkampe og vintersport, og både han og sporten som helhed har været mig en tro følgesvend gennem det meste af mit liv.

Jeg kom til verden for 45 år siden på sygehuset i Thisted, og det var her, jeg brugte den første del af mit liv. Men efter et langt og mere eller mindre rodløst liv har jeg de senere år bygget min tilværelse op i Region Midtjylland, og nu bor jeg lidt udenfor Hammel - indtil jeg skal i praktik hos jer.


I min bagage finder man - langt nede i tasken - en lærer- og en kontoruddannelse. Men den hylde, som tasken står bedst på, har et "journalistik"-label på kanten. Det er det her, jeg brænder for, og jeg har rettidig ildhu i de produkter, der kommer ud fra mit tastatur, både fra DMJX, men også fra de danske stadions, når jeg dækker Superligaen for Ritzau.

Jeg har leveret analyser og sidehistorier til Ritzau det sidste halvandet år qua min association med bold.dk. Men det er ikke det eneste, der bringer mig tættere på min yndlingssport. For det multinationale Perform er jeg fast data-scout, og er på den måde med til at levere råstof til statistiskere og bookies. Det er et job, der i høj grad kræver sans for detaljer og koncentration.

Nu kunne det lyde som om at jeg begraver mig i arbejde året rundt. Men der må jeg skuffe - det er kun i 7-8 måneder af året, det sker. Jeg laver også frivilligt arbejde for Muskelsvindfonden, hvilket giver mig uhyre meget på både netværks-, forlystelses- og sjov og spas-kontoen.

Men som nævnt er der andre ting, der optager mig; regeringens fremtidige forsvarsstrategier, Inger Støjbjerg og Mark Thorsens seneste påfund udi politik, presse og andre strategiske tiltag.
Jeg ser frem til at dygtiggøre mig yderligere - måske hos jer?

 

Nedenfor ligger mit CV til download, og der er flere oplysninger om mig i chatbotten i højre side af skærmen.


CV